Resdung kuat sangat lah

hai ibu2 nak tanya , saya dah 28 wk . saya ada resdung kuat . bila start bersin tu susah nak berhenti . Baru2 ni saya bersin kuat sampai sakit perut dan belakang ni . Sait perut tu sampai menangis2 sbb dia tarik urat kan . Benda ni boleh sakitkan bby tak ? risau jugak sbb perut betol2 sakit setiap kali bersin #First_Baby

2 Balas

tiada effect dkt baby. baby awak dilindungi oleh air ketuban. selagi air ketuban awak tak leaking/pecah. baby selamat je dlm tu.

Tiada effect pada baby. Puan elakkan apa yg puan alah. Insya Allah resdung ok. Jumpa doktor juga utk resdung/ sinus ni.