baby batuk baby 1 bulan

Hai ibu2 nak tanya ni normal ke kalau baby batuk atau selesma baby saya bru 1 bulan kesian susah betul baby saya tidur

2 Balas

Normal.. Nurse bagitau.. Bby batuk sbb nak keluarkan air ketuban yg tinggal msa lahir.. Biasany smpai 6 bulan.. Sya sapu guna youbaby.. Alhamdulillah.. Kahak kluar ikut dri najis dn kdg bby muntahkan juga tu (kluar kahak)

Sapu minyak angin sikit kat dada dan belakang dada....jgn lupe sapu di tapak kaki sekali...sapu myak angin utk baby ye...jgn yg kite plak..panas baby tu nnti