Selsema dan batuk

Hai ibu2, nak tanya. Anak saya baru saja 3minggu dilahirkan. Dia selsema dan batuk. Selain bawak g klinik dan hospital. Ada x petua2 mujarab yang boleh menghilangkan selsema dan batuk. G spital pun xde ubat. Please help me. Tqvm semua.

1 Balas

dlu ank2 sy, sy selalu amalkan sapu minyak herba buatan sendiri setiap hari slps mndi & sblm tido...sapu di ubun2..perut ,dada,blkg bdn ,betis & tapak kaki... bahan2 mnyk tu adalah..3ulas bwg putih bakar & diketuk,mnyk zaitun yg sapu kt rambut tu & perahan lemon..cmpur semua bhn..then sapu pd baby..cubalah dgn istiqomah..