selamatkah makan wincardia sewaktu hamil..

hai ibu2 mengandung...nak tanya ada ke ssiapa kat sini usia kandungan 13minggu dh start on ubat wincardia macam saya?rasa2 selamat tak kalau makan ubat cair darah ni?takut lah nak makan sebab kaji dalam google byk side effectnya kalau makan,cuba share sapa yang kena ambil wincardia macam saya ni!!

1 Balas

Kena consult Dr ni, kalau Dr yang suruh amik, maknanya selamat untuk awak consume ubat tu. Tapi kalau awak nak consume sendiri, better consult dengan Dr dulu.