Susu yang sesuai untuk ibu hamil

Hai ibu2 mengandung...assalamualaikum... Boleh tolong tak??susu apa yang sesuai yaa jika kandungan dah 12minggu...tapi saya nak berperisa coklat...sebab saya tak suka sangat minum susu biasa sahaja

11 Balas

samala suka coklat 🤭. Enfamama coklat sedap sis. nurse n doc kk tmpt sy tak galakkan ambil anmum sbb gula tinggi. frisomum pun ok tp tu la, takde perisa coklat, sy try satu tin je, pstu loya dgn rasa dia. sy suka enfamama lg sbb ade coklat tu hehe

2y ago

lupa nk ckp, kalau ade mslh gdm , better elakkan amik susu berperisa ni. apa2 pun boleh tnye pendapat doc/nurse kk. dorg akan suggest ikut kesihatan n kesesuaian sis