Susu yang sesuai untuk ibu hamil

Hai ibu2 mengandung...assalamualaikum... Boleh tolong tak??susu apa yang sesuai yaa jika kandungan dah 12minggu...tapi saya nak berperisa coklat...sebab saya tak suka sangat minum susu biasa sahaja

11 Balas

Kalau ikutkan doc ckp minum susu tak wajib utk org preggy. Byk lg sumber lain utk dptkan kalsium. Makan supplement calcium pn boleh. Kalau sis nk mnum susu yg berperisa sy rse xsuggestla sbb susu perisa2 ni manis.

2y ago

nurse suruh minum susu