Makan nenas

Hai ibu2... Kandungan saya dh 36w5d (9bulan).. Bahaya tak kalau makan nenas? Dh lama teringin masa awal kandungan lagi sebenarnya... Teringin nk mkn nenas Madu tu..

9 Balas

boleh je makan tapi kena kawal la , saya dulu awal mengandung pun takut nk makn , tapi untk hilangkan teringin kandungan dah 8bulan bru saya mkan . alhamdulillah tak ada ape ape . itu ikut bdan masing2 . sbb nenas ni pun ada vitamin nya .