Makan nenas

Hai ibu2... Kandungan saya dh 36w5d (9bulan).. Bahaya tak kalau makan nenas? Dh lama teringin masa awal kandungan lagi sebenarnya... Teringin nk mkn nenas Madu tu..

9 Balas

Mkn sikit tk apa. Rasa dulu, tgk tindak balas dgn badan mcm mana. Klu okay, boleh teruskan mkn utk hilangkan rasa teringin. Yg penting control amount 😊 Sbb mknn ni ikut kesesuaian badan. Jd nasihat org tk blh diterima pakai sgt, dgr boleh tp jgn terima bulat bulat.