Minum air gula

Hai ibu2, ikut pengalaman korang selalunya hari keberapa KK akan pandai call untuk info sekiranya sangkut GDM? Curious mom here

6 Balas

selalu nya kalau sangkut nurse akan terus call.. kalau senyap jer tu xde sangkut la.. sy pn hri tu risau gak sbb x tau result dah seminggu..upe2 nya x sangkut.. nurse ckp kalau sangkut deorang akan call segera sbb risau mommy n kandungan..

2y ago

hahh. tq. yer takda call. datang appointment baru2 ni rupanya result cantek. tak sangkut. syukur 😊

baik x pya tunggu sis. sya nurse kk wssp sya je bgitau result

sya hari tu nurse ws ja, mnum hri rbu jmaat pgi nurse dah ws

selalu esoknya tuh diorg akan call, kalau okay ,takkan call.

Biasanya akan terus call.. urgent..

2y ago

tq 😊😊 takda call, rupanya result cantek. tak sangkut. syukur