botol susu

assalamualaikum ibu2 sya nak tanya botol susu apa ya elok utk newborn klu boleh nk bli siap2 sbb sya ank yg slung dgn no 2 susu cepat kering dan x banyak jd dorang sebelum nie minum mcm x puas.. terima kasih #no3 #34week++

2 Balas

Macam saya try nuk wide neck, tukar puting kuning... Dari pantang kena start pam puan... Macam saya banyak makan pegaga, n dalam sehari sampai 3 4 kali makan nasi... Alhamdulillah, susu memang banyak... Try longan kering campur halba buat air nanti lepas bersalin...

Ppsu wide neck. Pigeon, botol colour kuning lutsinar.