detailscan

Hai ibu2 dan bakal jadi ibu 💕 . Smalam sya dah detailscan skli dgan scan jntina , Alhamdulillah baby ptma sorok xnak bgi nmpak . Last doktor sruh mnum air manis baru dia bgi nmpak leps mnum , jad sya nak tnya . Dah confom ker tu GIRL2 😅 , maaf sbab ankptma .

detailscan
13 Balas

saya scan baru² ni tnya jantina nya girl or boi kata doktor tu kunuk² nya girl 😆 ada lagi kunuk² nya 🤣 7 bulan belum pasti lagi 😂

saya msa scan 30w tnya kat dktr kata girl, checkup 36w boy pla..jdi tgu je la kluarnya nti..ank ptma xkisah la jntina apa asal sihat

ramai yg ckp xconfirm sis. boleh jd keluar lelaki. tp mgkin jugk mmg girl. sis rse mcm mne? slalu instinct ibu ni btol

Nmpk mcm girl. Tp nanti utk confirm sis repeat scan balik. Takut dia sorok bebird je. Hehe 23weeks brapa berat baby ?

Mungkin girl kot sis. Sebab saya baby boy jelas2 nampak pistol dia. Mengangkang je bila tiap kali scan hahahaha

Betul laa tu. mcm saya hari tu detail scan mcm tu jgk 😁 bila buat 4d/5d lgi jelas nmpk 😁

Sy 3x scan exited mmg nmpk betul pistol. Tido mengiring. Bila nk scan dia habis tunjuk semua. 😂

Macam Girl Ada , Macam Boy Pon Ada.. Mana Tahu Kot² Dia Sorok Pistol Dia Ke Hehe 😅

xtw nk kate...tp mcm gurl kate dok kalau boi nampk telo die beco

nk details scan , confirm jantina..brpe week ye

4y ago

Details scan 20 smpi 24 weeks yunk