set berpantang

hai ibu2. boleh share tak set berpantang yang terbaik? tgh survey2 ?

8 Balas

Saya beli loose item je.. Mandian herba, herba tangas, minyak angin mujarab pati halia. Jamu boleh mkn jika bby dh takde kuning..

4y ago

Ok tq sis.. nt sy tgk kt shopee shop tu😊

Setakat ni sy survey ramai rekomen nona rogay... Sy pun mmg beli set NR utk berpantang nti. Lengkap semua...

Sy beli set bersalin afiat. Baru nk try pantang ni nnt. Tp kwn sy ckp okay.

Sy guna nona roguy... Sgt bgus.. Tp kalau baby jaundis jgn mkn jamu dlu

Saya tak try lagi tapi plan nya nak guna yang ni masa pantang nanti.

Saya guna sariayu. Beli kat shopee je. Murah dan berpatutan 🤗✌🏻

4y ago

Yang mana eh sis? Tulis je ke set berpantang kat shopee? Sbb saya pun tgh mencari

Saya beli nona roguy & sari Ayu. Tapi pakai nona roguy je

Saya guna set berpantang afiat..