lagi 2hari Nak Masuk 39week tpi tiada apa2 tanda lagi dan baby kurang active...

Hai ibu2 boleh share pgalaman knp kita boleh kena serah diri...atau pgalaman induce sewaktu berapa week...atau apa2 sahaja pgalaman sewaktu 39 @ 40week pregnancy... Sbb saya dah hampir sgt dgn 39week xde langsung tanya...bby pon x active kick kuat2...slow2 jer dia, sakit contraction pon xde,blood show xde,pecah air ketuban pon xde...saya risau. ni 2nd baby...1st baby lahir normal...2nd baby ni mcm xnak keluar lagi jer...risau kalau overdue pula nnti..#pregnancy #mommybuntu #secondbaby

4 Balas

sama la 39 weeks jugakk tpi xda langsung tanda2 nk brsalinnn

3y ago

klaw ikut due 28/4 tpi skrng ni x da lgy tnda2 nk brsalin😅