Vitamin

Hai ibu2, bole saya tahu waktu hamil bole ke makan vitamin fish oil? Lagi 1 ada cara tak nak hilangkan angin terasa seperti sebu dalam perut Dan selalu sembelit sekarang baru masuk 12weeks ☺️

1 Balas

Vitamin ape2 nk amalkn, boleh tye doktor dulu ye sis. Nak hilangkn angin tu make sure perut sntiasa terisi kalau xde alahan. Kalau ade alahan dan kerap muntah mmg perut sebu je. Huhu kene tahan sikit, minum air suam byk2

5y ago

Yeke. Same dgn sy sblm ni. Perut berangin je sbb kita muntah dan xselera mkn