Baby ?

Hai ibu2? .. betul ke ? 2020 ini kebnykknya baby boy? ?

54 Balas

My cousin's wife bersalin April haritu baby girl, my brother's wife due bulan Sept dah scan pun girl & me myself due bulan Oct pun dah scan pun girl juga...😅 Year 2020 dlm my family semua dapat baby girl...

sy baby gurl bru je scan 4/6 sblm ne scan 2kli tk nmpk skli scan tme 36week sda bru dpt tau gurl syukur la jg rezeki dgn husb ..apa pn baby yg lahir trima sja penting sihat

Sy scan pun boboy jgk .. my sis dh brsalin pun boboy .. sis in law scan pun boboy .. my sis yg tgh tgu nk brsalin ni jer xthu lg .. boboy ke gegirl ... 😂😂

Kwan2 saya semua baby boy.., saya scan baby girl.. Belah family saya girl pulak😅😅.. Jenis mngandung brjkit abehh..

Kemungkinan lah.. Saya sendiri pun dapat baby boy, Makcik2 n sepupu saya pun dpat baby boy.. Alhamdulillah rezeki..

Kwn2 sy mostly dpt boy taun ni, sorg je yg kluar girl. Sy sendiri pn dpt boy February lepas 😁

mula2 instinct sy rasa baby girl.. bila dah scan gender baru tau baby boy 🤣🤣syukurrrr

Maybe kot... Kawan sy pun dpt bby boy... Sy in sha Allah doc kata baby boy jugak ni... 😍

Saya pulak baru 10minggu...gegirl ka boboy ka mintak anak ibu sihat ja tu ja yg ibu doakan.

Sy bersalin 24/4 aritu kebanyakan girl..nurse pn ckp minggu sy bersalin ramai girl..😅