Susu

Hai ibu2... Anak sya baru nak masuk 2bulan.. Nak tanya, normal tak bby usia tu dpt telan susu sbyk 4-5oz? Sbb kalau sya bagi 2oz per feeding dia slalu nngis nak lagi sbb xpuas... Bagi smpai 4-5oz baru dia puas dan tido.. Tp dia mcm tu kalau myusu malam dlm jam 9-11pm je... Risau kalau over feeding baby sbb usus masih kecil kan...

1 Balas

ok je as long baby berak kencing okay. kesian pulak klu bby lapar kalu kita sekat quantity susu