Double line ke tak??

Hai ibu2 agak2 niy double line ke tak ye?? Sya lagi 3hari nk period.. cuma Sya rasa lain sgt.. Sya demam+selesema .. dh 3hari.. Sya cek upt naik samar2.. Sya guna upt Watson dan farmasi keputusan yang sama juga samar2.. Sya xnk lg beli yg clearblue sbb Period belom lewat..takut membazir duit.. #ingintahu

Double line ke tak??
16 Balas

tunggu delay sis , kalau slagi tk delay tkt fake hope nnt....bahaya....

2y ago

hihi..xda laa sis berharap pon sbb ank sulung baru nk masok setahun 20.1 niy..