Buasir ketika hamil

Hai ibu2 ada x dlm ni pernah jadi buasir masa mengandung..sy skrg nk msuk 28mgu jadi buasir tp xada pn sembelit mgkin kandungan makin besar kan. Cuma nk tanya ibu2 letak ubat apa untk sembuhkan.. Tq mumy respon #bantusharing

1 Balas

cer puan g farmasi n tnye dkt ahli farmasi ada x ubat sapu utk buasir..xslh sy ada jual utk mslh buasir..or puan try consult dgn doc utk dptkn ubt yg sesuai.mg dpmudahkan segalanya..aamiin