Saki gigi ketika hamil

Hai ibu2 ada tak yg tahu sni.boleh tak cabut gigi ketika hamil 6minggu.tak tahan gigi sakit bengkak😭😭#pleasehelp

6 Balas

spnjang mengandung ni akan ada skali cek up utk gigi ye. klau awak tk than, awak bgitau nurse utk cepatkn cek-up tu sbb slalunya cek-up tu masa 6bulan. plus, masa mngandung, treatment gigi tk boleh doc gigi ckap. yg boleh hnya buat tampalan gigi je. so better awak consult dgn doc gigi dlu ye. semoga membantu.