susu badan

Hai ibu2, ada tak kt sini anak masuk 10 bulan, tapi still susu badan? Ibu2 ad mkn apa2 tak utk tambahkan susu bdn.

1 Balas

Sy minum ni. Alhamdulillah susu bertambah sebab baby makin kuat menyusu. Susu pon lemak pekat. Sy beli kt @innate.kualalumpur Baby pon tak allergy.

4y ago

Dia mcm serbuk 3 in 1. 2 kali sehari. Tp sy start kurang kn sekali sehari pastu skrang selang seli sbb susu dh cukup2. Tak nak trlebih2 pulak.