18 minggu gerak baby tak dapat rasa lagi

Hai ibu2 ada tak ibu2 kt sini 18 minggu blm dapat rasa lagi gerakkan baby.. Normal ke.. 18 minggu gerak baby blm dapat rasa lagi #ingintahu

2 Balas

wak klau ada bajet xpe awk g je swasta scan.. sya pun duit ckup2 je rsau dah 18w xde rsa apa.. skli sya g scan helok je dia pusing2 aktif cuma isi perut kita ni tebal sbb tu xrsa .. cubalah xrugi wak dpt tgok dia bgerak dgr jntung btw dah bole nmpk jantina🤣😍😍🤲🏻

Normal sis 😁

2y ago

❤️