Cleft lip baby

Hai ibu² ada sesiapa yg ada pengalaman masuk wad utk pembedahan baby sumbing? Apa persediaan yg perlu buat..sy bingung n risau , ujung bln ni anak sy op..minta tolong ibu² yg ada pengalaman share,komen yaa

1 Balas

yg pertama k? anak saya pon sama... anak saya dah siap first and second op... first op ... saya gugup dan sedih... dok hospital hampir 7 hari... lepas op jgn bg dia nangis sbb takut jahitan terbuka... bagi botol special...

2y ago

ya sis op utk bibir dia..waa lama jg dekat 1 minggu tinggal kn..