Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Annie Liau, Pakar Pediatrik

Hai ibu yang dikasihi! Hari ini anda berpeluang untuk bertanyakan apa-apa soalan mengenai Autism. Soalan tertumpu pada LANGKAH SELEPAS DIAGNOSIS. Pasti anda ada beberapa persoalan yang berkaitan. Dr Annie Lau adalah Pakar Pediatrik yang akan aktif berinteraksi dengan anda di aplikasi. Tanya soalan pada ruangan komen di bawah! Pakar Perunding kami akan menjawab segala persoalan anda pada hari Isnin, 29 Jun 2020 jam 3 hingga 4 petang. Jadi, pastikan anda bertanya apa sahaja soalan yang berkaitan dengan AUTISM (Langkah Selepas Diagnosis) sahaja. Soalan yang tidak berkenaan akan di buang dan pertanyaan selepas pukul 3 petang berkemungkinan besar tidak akan dijawab. Terima kasih.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Annie Liau, Pakar Pediatrik
30 Balas

Dr. Sy nk tanye..anak sy baru nk masuk 2bulan tp setiap kali susu muntah..adakah ini normal?

Hai jugk Boleh saya tanya kalau lapas besalin 6 bulan tak datng haid ok jugak kh?

4y ago

Depends pada badan masing2 sis. Ada yg fully breastfeed tapi still ada period tiap bulan. Ada yg tak. Tgk juga ada ambil apa2 pil perancang ke. Tu semua faktor juga

Umur anak dh 2 bulan lebih ,,soal makanan ...adakah ibu msih ikut pantang ??

apa simtom yang kita boleh nampak sekira nya anak kita autism???

4y ago

Sila rujuk sesi yang lepas : https://community.theasianparent.com/q/hai-ibu-yang-dikasihihari-ini-anda-berpeluang-untuk-bertanyakan-apa-apa-soal/1885622

Kandunagan 18week kaki ibu dah bengkak, adakah ia normal

Hai dr, adakah autisme ada byk jenis? Boleh dr terangkan

4y ago

Anak -anak autisme mempunyai tahap kemahiran sosial, komunikasi, jaga diri, kawalan emosi, tingkahlaku yang amat berbeza di antara satu sama lain. Oleh itu , intervensi perlu diubahsuai berdasarkan kemampuan anak tersebut.

Dr. Annie, macam mana cara nak ajar baby 6bulan telan makanan?

Dr. Annie, bagaimana kita boleh kesan klu kanak-kanak itu autisme?

4y ago

https://community.theasianparent.com/q/hai-ibu-yang-dikasihihari-ini-anda-berpeluang-untuk-bertanyakan-apa-apa-soal/1885622

macam mne nak tambahkan berat badan anak-anak??

👌