Kandungan usia 11 minggu

Hai ibu semua. Ada 2 nak tanya : 1) Masa scan 11 minggu baby ibu semua dah start aktif ke ? Baby sy masih malu malu. Gerak sikit sikit tangan je 👶🏻 2) Ada tak ibu ibu di sini buat NT scan. Untuk cek abnormal genetik & down sindrom

1 Balas

aktif sangat sampai Dr susah nak ambil ukuran.. 😅 tak tahulah aktif sebab sebelum scan tu Dr tekan perut ke atau sbb lapar.. yg no 2 tu tak pasti, yg tu scan ye, bukan ujian darah?

2y ago

A ah bukan ujian darah sis. Scan hehe