Hospital Pusrawi KD

Hai ibu sekalian, ada disini yang pernah bersalin di hospital pusrawi kota damansara? Boleh share pengalaman? Range harga checkup antenatal per visit berapa ya? #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Not sure about anyone else but my aunt got bad experience dengan pusrawi KD. They treat my uncle like a gangster. Walhal my aunt dah nak bsalin mcm tu dia tak bagi masuk. Bodoh apa!! Dah pkul 3pg, he thinks it’s a joke by not allowing them to come inside and bersalin???? Kalau pusrawi KL ok. Not sure about the price sorry sebab bayar pakai panel

2y ago

hello sis nak tanya panel tu pusrawi KD dia full cover semua ya untuk aunty u ? cma nak kepastian sbb saya dah mula check up kat pusrawi sbb nak bersalin sana guna panel jga ..