gulai tempoyak

Hai ibu. Mama sy ade masak gulai tempoyak ikan ape ntah (bukan ikan patin) tapi sy cuma ambil kuah skt2 pastu letak kicap skt, ikan amk ikan lain lepas makan tu sy rasa baby sy aktif semacam. Mula2 sy ingat baby happy sy dah makan tp bile fikir2 semula sebab sy mkn kuah tempoyak tu ke baby jadi aktif. Saya dah risau pulak ni. Boleh ke ibu mengandung makan gulai tempoyak? Help me please.. #25week #firstbaby

14 Balas

sy makan je..banyak kali jugak la..😅

4y ago

Hihi sy 1st time mkn masa pregnant ni. Aktif bertubi2 baby kick. Haha.