tak buang air besar

Hai ibu mama mummy umie sume... Sye nk tnye , ank sye bru 1 bln lbih , tpi daa 3 hari tk mmbuang air besar ... Normal ke ??? Ni ank prtama sye...

2 Balas

kalau fully breastfeed normal. janji tak lebih dari seminggu. Yang ni nurse ang bagitau saya, sebab anak saya pon macam tu.

5y ago

Oww mcm tu ye ... Trima ksih 😊 Sye risau sbb skrng pun die tk mmbuang lgi ...

Kalau susu badan normal

5y ago

Jangan risau. Nanti Ada Satu Masa banyak Kali baby berak 🤭🤭🤭