TRI 3 TAPI SUKA TIDO MENGIRING KE KANAN

Hai ibu ii , sye selalu baca artikel yg ibu ii hamil patut mengiring sebelah kiri . Tapi mcm sye selalu mengiring sebelah kanan sbb selesa . Boleh ke tak bole ye ? Hmm ade effect pape tak ? Hehe oke itu je Terima kasih 🥰

5 Balas

tido mengiring kiri atau kanan tak kisah ikut keselesaan masing²..tp kalo ikut pengalaman saya yg dh hamil yg ke 4(skrg),setiap kali hamil setiap kali berbeza cara tido,kalo hamil lelaki selesa tido mengiring ke kiri,kalo hamil perempuan selesa mengiring ke kanan..

5mo ago

ooo patut la sy selesa ke kiri..mmg baby boy ni..😁

Pernah tanya doc, doc ckp tidur ja mcm mna yg kita selesa, kiri ka kanan ka blh ja mana2

Saya pun suka tido mengiring belah kanan kalau belah kiri tak nyenyak jadinya

Saya tidur mengiring ke kanan. Sebab kalau kiri saya jadi sesak nafas 😭

boleh je. takde masalah