senaman semasa hamil

Hai ibu-ibu.. Saya dah masuk 25 week,boleh suggest senaman apa yang kita boleh buat? Sebab sekarang saya rasa serba tak kene.. badan sakit-sakit..kene exercise agaknya ni ? Jom kongsikan senaman apa yang bagus semasa hamil ♥️

1 Balas

Utk saya, sy buat kegel, streching yoga. 2 ni guna apps je..then, jln2 d tmn.. To be honest, before this mmg malas sgt nk exercise. But, bila dh msk 2nd trimester, sy kena rajin2 kan diri, tp bkn yg berat2.