berat baby 29weeks dalam kandungan

hai ibu ibu yg berpengalaman.. normal ke 29weeks berat bby dlm kndungan dah 1.6kg?

5 Balas

berat baby ni masa scan dia ada +-. samaada masa awak bersalin nnt baby akan keluar besar dr berat yg di scan atau baby keluar kecik dr yg discan. masa scan xtanya doctor ke? mcm saya 1st baby - berat baby before nak bersalin doctor scan 3.3kg. baby keluar 3.15kg 2nd baby - berat baby before nak bersalin 3.3kg. baby keluar 3.52kg.