Sakit pinggang

Hai ibu ibu, sy pregnant 26w . Sorry nak tanya normal ke kalau ada rasa sakit sakit pinggang masa jalan masa nak tido..dia sakit bukan setakat sakit dekat belakang dia sakit dekat bahagian tepi depan. Kadang tu bila angkat kaki nak pakai seluar pun rasa sakit tu, sakit belah kanan. Dia punya sakit tu macam kita tahan kencing lama padahal tak pun...

6 Balas

ya. Normal sis pregnant woman sakit pinggang. Elakkan duduk terlalu lama.