GBS waktu mengandung

Hai ibu ibu smua...sy nak tnya ada tak sini pengalaman yg ada gbs waktu mengandung? sy risau sgt la bila tau psal gbs ni.. tkut waktu bersalin nnt.. ni dah la baby first sy..ttc 4 thun.. 🥺🥺 Baby ok ke lepas kita bersalin nnt? #firstbaby #pleasehelp

19 Balas

sy pregnant anak kedua.. sy gbs carier... sy bersalin emergency czer..anak songsang... bby still kne on antibiotic 4 hari kne tahan kat ward... alhamdulillah baby ok je... skng nak dah umur 2 tahun... dah nk dpt adik dh die.. hehehe no 3 ni pun sy masih carry gbs jugak....