Berat bayi

Hai ibu ibu smua. Nak tanya adakah prkembangan bayi pramatang sama dengan bayi yang lahir normal maksud sya, bayi pramatang kebyakan lahir kurang berat jd untuk bulan pertama atau kedua berat@pnjang tak berada dlm garis spatutnya. Walaupun berat dn panjang bayi ada bertambah. Juga, nk tnya fm apa yang boleh naikkan berat badan bayi. T.kasih ibu ibu hebat smua.😘😘

1 Balas

similac neo sure..rumusan khas utk bb pramatang/kurang berat badan