Susu Formula Newborn..

Hai ibu ibu.. Saya bakal melahirkan anak pertama.. Saya mau tanya ibu ibu yang berpengalaman, apakah jenis formula susu untuk baby newborn.. Ini adalah persediaan sekiranya tiba2 ibu atau saya belum ada mengeluarkan isi susu badan selepas lahir..

2 Balas

Sy bagi dutch baby. Lepas seminggu bersalin baru saya ada susu badan. Better beli siap before bersalin. Sedih sangat tengok baby menagis sbb susu tak keluar. Jdi terpaksa bgi formula dulu. Tapi, Keep menyusu baby dan urut breast walau susu tak ada. Sebab ia ambik masa mcm saya. Lepas seminggu baru susu keluar dgn banyak. Sentiasa positive.

ada yg bg s-26..dutch baby..tgk atas baby jgk..keserasian yg mana..