Bismillah, doakan ye

Hai ibu ibu.. doakn sy ye. Arini date utk scan setelah seminggu test upt positif. Agak brdebar sbb setelah 11tahun menanti..ini petama kali upt +ve.. doakan ye. Terima kasih ibu ibu serta bakal bakal ibu 🙂#firstmom

28 Balas

Mashaa Allah Alhamdulillah puan. Kuat & tabah betul dalam perjalanan puan ni 😢🫶🏻Semoga dikurniakan kemudahan, afiyah & rezeki yg tak putus utk puan sekeluarga 🌻 jaga diri & kandungan elok2, in shaa Allah rezeki tu dah tertulis untuk puan. Semoga sentiasa dalam jagaan Allah 🫶🏻

9mo ago

aamiin² ya rabbal alamin... terima kasih 🥰