Bismillah, doakan ye

Hai ibu ibu.. doakn sy ye. Arini date utk scan setelah seminggu test upt positif. Agak brdebar sbb setelah 11tahun menanti..ini petama kali upt +ve.. doakan ye. Terima kasih ibu ibu serta bakal bakal ibu 🙂#firstmom

28 Balas

Mashaa Allah Alhamdulillah puan. Kuat & tabah betul dalam perjalanan puan ni 😢🫶🏻Semoga dikurniakan kemudahan, afiyah & rezeki yg tak putus utk puan sekeluarga 🌻 jaga diri & kandungan elok2, in shaa Allah rezeki tu dah tertulis untuk puan. Semoga sentiasa dalam jagaan Allah 🫶🏻

9mo ago

aamiin² ya rabbal alamin... terima kasih 🥰

Aminnn semoga baik2 dan sihat2 saje baby dan ibu 💪🏻💕 kuatnya sis 11 tahun menanti, tak semua org kuat macam sis , semoga Allah kurniakan rezeki buat sis kali ni dan kurniakan ibu2 yg lain juga kekuatan macam sis, take care !

9mo ago

Alhamdulillah, sis bnyk kn rehat ya, Sy skrg 9w (IVF) 14 thn tunggu

insyaallah aamiin. semoga dipermudahkn segala urusan sis n bby. semoga diberi kesihatan untuk sis n bby. semoga diberi rezeki ank yg sihat sempurna tubuh badannya. doakan saya jgk yaa. bru gugur n dh 2line tpi blom cnfirm kt klinik lgi..

9mo ago

terima kasih 🥰... sama2 la berjuang nye..insya allah de rezeki utk kita semua yg berjuang ni.

amin insyaallah.. semoga dipermudahkan untuk sis dan baby.. tahniah sis.. awak berjaya bersabar selama tu. saya yang setahun lebih pun berat rasanya nak lalui.. tahniah ya sis ❤️

aminn. semoga baik2 je ibu dan baby🥰. sama dengan saya 11 tahun gak menanti skarang dh 31 week. umur pn dh 4 siri. harap ibu cekal dah tabah menghadapi sebarang dugaan.

Allahurabbi... tahniah sis..semoga Allah permudahkan segala urusan sis Dan baby ye...😍😍... sy Pon hrp satu Hari nti dpt berita mcm sis jugak amin²..🥰

9mo ago

amin² ya rabbal alamin...TQ sis atas DOA sis...🥰

aminn.. smoga ada rezeki awak.. klu awak scan pastu x nmpk lg, jgn rsau ye.. kdg2 mgkin masih awal.. depends on org jgak la..

9mo ago

baik .terima kasih

jg dr jg kandungan elok2.jgn.bt keje brt2.sbb sy sendiri ttc 16thn.skrg kandungan dh 36week.ambk mknn seimbang n jgn skip ubt.

Semoga ttc sis berakhir dgn bby yg sehat dan comel 😘smoga sis enjoy pregnancy n sis dipmudahkn

tahniah sis.. semoga dipermudahkan segala urusan sis dn bby sihat2 sj.. jga diri n bby sis baik2 ya..

9mo ago

insya allah...terima kasih 🥰