minuman teh

Hai ibu dan bkal ibu semuaa...nak tanya , minuman teh tu termasuk dalam minuman berkafien tak ?#firstbaby

8 Balas

Ada teh yg free caffein, antioksidan, tp mahal harganya.. Rasa pun payau pahit.. Boleh google tgok jenisnya di pasaran. Tp oklah utk penggemar teh.

boleh tpi sedikit. tapiseeloknya elakkan . sebb kita baru fiets perut kembung. angin risiko pada baby nnti. doc dan nurse pun suruh ellakan

ya.. teh ada caffein. boleh minum limitkn secawan sehari sahaja. sy jarang minum teh kopi coklat time pregnant. mkn jmbu batu oren. hb ok

Masa pregnant dulu saya selalu minum teh tarik ais 😅😅 asal kat ofis masa bfast mesti minuman teh tarik ais 😬😬

Teh biasa memang berkafein. Boleh google cari yg caffeine free tea. Mostly dia teh bunga la. Banyak jeee

bole tp kandungan kafein tu ade juge cuma sikit je

Yup, teh tu caffein. Milo, coklat pun sama

kopi,teh,milo