Batuk time mengandung

Hai ibu & bakal ibu... Sy da mgandung 13 mggu.. skrg sy tgh batuk.. boleh ka ambil ubat ktka mgandung nie.. sbb rsa da xthan sbb perut ikut sakit bila batuk..

8 Balas

Saya pon mcm tu masa 13.. 14 mnggu.. Sbb risau baby ada kesan sampingan ada sya baca smpai gugur sbb kuat sgt.. Tekanan perut.. Awk blh try ubat ni.. Ubat ni sesuai Untk ibu hamil.. Untk baby pon bolih.. Budx pon blh awk try beli kt farmasi.. Saya minum.. Esok kurang batuk..