Keputihan untuk prgnnt 18week

Hai mummy, i nak tnya hrituh dah check untuk gbs and result negatif. Then keputihan tuh ttp ada. Gatal tuh xada, cuma tiba2 dia keluar. Tapi tak selalu keluar keputihan mcm ni. #seriusnanya #firstmom

Keputihan untuk prgnnt 18week
3 Balas

Saya pun macam ni , tapi dh gtau doc , dia tanya ada gatal2 tak sy ckp takda pun , jadi dia tak ckp apa2 pun . Cuma dia ckp makanan yg saya makan tu kena lebihkan sayur gitu je .

Saya pun keputihan macam ni. 14 week sekarang. Doktor cakap normal je kalau tak gatal. 🤧 tapi saya la yang tak selesa. Malu dengan suami 😢😢😢

normal

11mo ago

normal pregnant ada keputihan tak ada bau. kalau ada gatal sgt , pasti maklum pd nurse kk akan beri ubat cuci pd awk ya