Keputihan?

Sebelum ni mmng ada keputihan, tapi harini tiba2 kemas brng sbb nak pindah rumah then berjalan merata. Tiba2 masa mandi keputihan mcm ni keluar and masa tngah nak pkai baju pun tiba2 ada. Normal atau tidak ye? Nak prgi klinik but esok baru balik kampung. Sy 10week 5days prgnnt.

Keputihan?
3 Balas

saya pon sama 10 minggu 5 hari. lately ni memang keputihan banyak keluar. bila tanya doc, doc cakap normal kalau jernih macam dalam gambar tu dan tak normal kalau warna putih pekat. kalau pergi klinik doc akan bagi ubat yang masuk kat dalam faraj untuk buang kuman.

keputihan cmtu normal sis, jgn wrne putih susu n brketul mcm cheese tu... klo jnis mcm sy ckp ni kne jmpe dr...

kalau sedikit keputihan , normal je. kalau banyak , kena pergi jumpa doc.