First day of BSP

Hai, haritu lepas saya minum air gula sangkut bacaan 8.53, so harini start utk first bsp 1) Bsp @ 8am : 4.3 8-9am (first meal) : sup sayur telur ikan bilis + air kosong 2) Bsp @ 11am : 4.3 11.30-12pm (2nd meal) : nasi putih, ulam2, asam pedas ikan pari (suku suku separuh) 3) Bsp @ 3pm : 4.2 4.30pm (snacking) : apple hijau sebiji 6.30pm (3rd meal) : nasi putih, daging masak lemak cili api + ubi kentang 1 dadu, timun (suku suku separuh) 4) Bsp @ 9pm : 5.1 Agak2 kenapa tiba2 yg 9pm ni naik smpai 5.1 ye? Sbb apple ke ek 😄

2 Balas

4) tu awak minum air kosong ke?

1y ago

Takde pulak nurse tu suruh bawak mesin tu. Dia terus suruh test je kt rumah kalau dh ada 😅