Kencing kuar darah

Hai.. hari tu sye ade post pasal lepas kencing kuar darah kan.... Ramai cakap kencing kotor... Ade yg bg tips minum air banyak2... Yess... Sye minum air banyak2.... 2 liter sehari..... Pastu sye makan habatusauda magblue... Rupanya sye kene batu karang.... Mase kencing tadi rse ngilu sgt, pastu keluar batu karang tu, terus rasa lega.... paling happy sbb xde darah... Sebelum ni lepas kencing mesti ade darah... Mungkin sebab die stuck dekat saluran kencing... Nk keluar x boleh.... Alhamdulillah... Hari ni batu karang dh keluar.... X sempat pegi klinik.... Tapi kene pegi jugak nk check tahap teruk die mcm mane, dn mungkin ade lagi kt dalam... Skrg tengah amal minum air banyak2.... Pastu jage pemakanan...

Kencing kuar darah
6 Balas

. . hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Jgn minum air byk2 smpai hypedration ke ape lupa saya ejaan nya… minum air barli sis rebus kt rmh, pergi check up jgn tanya sgt org2 kt sini lebih baik refer doktor

1y ago

baik sis... sye akan usahakn

boleh makan habbatus sauda masa pregnant? mostly product yg saya jumpa, not recommended for pregnant woman.

1y ago

hehehe sye makan yg magblue tu... biji hitam kapsul... kencing lawas dh.. x sekat2... lega sgt rase.... xde rse ngilu2 dh...

alhamdulillah syukur asbab habbatussauda tu keluar batu karang ye

1y ago

alhamdulillah... boleh jadi asbab jugak... skrg kencing dh x ngilu, x kuar darah dh... lancar je... kalo x, perit rasanya... harap2 xde dh lepas ni...

Air barli pun bagus diamalkan sis

1y ago

ye sis... sye ade bace... cume kat rumah xde barli... sye ikhtiar ape yg ade kat rumah... kebetulan ade habatusauda...

👍

1y ago

tq ☺️