KEHILANGAN

Hai hari tu saya ad post saya tk rasa mual atau kram perut mcm selalu kebanyankan org mengandung alami. Semalam masa saya ad dkt office ada turun darah sikit. Saya terus pergi je klinik untuk check. Dr cakap usia kandungan saya kalau ikutkan dh 10 minggu. Tapi scan dia makin kencut dan tk membesar. So Dr sarankan untuk cuci. Sebab heart beat dh tk ada. Masa awal saya memang rasa sakit bila tgk muka suami. Saya cuba untuk senyum bercakap mcm biasa. Saya bagi tahu family saya semua. Saya redha dan kdg tu masih rasa sakit bila teringat first scan dlu. Doakan saya semoga ad rezeki lagi selepas ini. Doakan saya kuat dan tabah. Ini first preganancy saya. 🙂#1stimemom #preganancyjourney

2 Balas

Allahu..InsyaaAllah sis smoga dipermudahkan urusan dan diberikan rezeki zuriat tahun ni amiinn.. #TAPACTIVEUSER