#Babyfirst #Lastbelly

Hai hampa semua . Sapa sini dah 38 minggu 4 hari , tapi dah beranak ? Saya nak tanya dan nak mintak tips kalau kalau ada yang boleh saya buat supaya anak cepat keluar . Saya dari awal pregnant sampai sekarang , tak ada alahan apa apa , kencing manis atau sebagainya pun tk ada , cumanya 9 bulan ni ja saya rasa sakit bawah perut bila nak bangun berjalan . Anyone yang boleh share ?#ingintahu #firstbaby

2 Balas

banyakkan beriadah, i pun beranak 38weeks. normal. sama takpernah ada alahan pape, tak pernah rasa braxton hicks kecuali time nak beranak tu😂