6minggu 2 hari...scan pembentukan janin tk berapa bulat elok

hai group nk tnya...ada tk dalam nie yang scan 6minggu 2 hari...kata nya bulat janin tk berapa cantik...suruh datang lg 2 minggu

6minggu 2 hari...scan pembentukan janin tk berapa bulat elok
3 Balas

sy ptg td scan 6w3d... bulat kantung ok, dan heartbeat dah bole dgr..semoga sis dan baby baik2 shja.. fikir positif ya.

8mo ago

terima kasih...amin😊

sy bru jerr scan td...doc ckp xnmpak ap2 kantung pn xnmpak bulat lg dia bg tarikh repeat scan

8mo ago

tu la....sy pn doktor bg lagi 2 minggu mai scan...berdebo😑

Sy scan 6 w..alhamdulillah semua ok. Semoga baik2 saja 2 w lgi