fm yang okay

hai gaisss.. nak tanya pediasure atau enfagrow yang mana okay untuk baby 1y 1m ek? baby jenis susah naik berat badan mungkin sebab aktif sangat..

1 Balas

Hi mommy, saya pernah terbaca article pasal susu yang sesuai selepas bayi mencapai usia 1 tahun. Bayi digalakkan untuk minum susu lembu, kambing atau susu fresh. Article tersebut menyatakan yg bayi 1 tahun dah tak perlu minum susu formula kerana mereka lebih memerlukan lemak. Mommy boleh beri baby minum susu full cream. Boleh search dekat Google sebab tak pasti article mana terbaca dulu hehe.