Cover buku

Hai. cover buku mengandung ni dibenarkan ke kalau pergi Klinik dan hospital.

Cover buku
14 Balas

boleh je sis tpi bergantung pada kk la.. tmpat saya okey je nurse smua janji tk kacau dia punya isi dalam untk menulis.. tpi nanti kalau nak brsalin bukak cover tu hrtu saya prgi hosp sbb kena fake contraction akibat kncing kotor.. ada org tu bwak buku siap cover tu.. nurse bukak sruh simpan tpi nurse tu tk marahla dia cakap elok²

3y ago

Terima kasih bagi pandangan ❤️❤️

wahh..mmg cover khas utk buku pink ke sis? sy sjenis yg crewet buku rosak, jadi tiap kali mngndung mmg sy balut buku guna pembalut buku skolah budak tu jek..hehe.. isau plak nurse x kasi yg jenis gini, bolehlah tnye kat nurse tmpat sis nnti boleh guna ke x.. 😘

3y ago

oo muat ye buku pink tu dgn b pembalut buku sekolah. hihi. nk beli lh 😁

nurse marah sbb susah bg dorg nk wat keje kot. slalu dorg tulis kat kertas ape yg patient perlu buat utk appt klnk akn dtg, pastu stapler kat buku pink ni lps check up. klu ade cover ni, mmg leceh la skit kot bg dorg. Wallahu'alam..😊

3y ago

Terima kasih bagi pandangan ❤️

Nurse kk saya marah pakai cover buku mcm ni haishhh x pasal2 kene, sentap hati ibu mengandung ni 🥲 dia kata kt hospital pun doc x bg guna cover mcm ni sbb menyusahkan, kata dia lah

3y ago

Terima kasih bagi pandangan 💕

Klu kk tmpt sy, kite sampul cantik2 dh tp time nak bg no tu dia stapler kt buku.. Pdhal sy dh letak klip kertas utk selit.. Sakit mata tgk lubang2 kt buku..

3y ago

Sakit mata tgok buku lubang2. Sabar je la

pernah tengok ada preggy mummy guna.. nurse tak cakap apa pun. ikut mood nurse kot hehee

3y ago

berlubang tu satu, kertas tu siap terjelir keluar dari buku 🤣 bukak balik semua, lipat bagi ngam2 baru staple balik. buku balut plastik lutsinar biasa ja sebab taknak kena air nanti kembang ink cop mohor atas tu hehe

Ok je.. Sy pun guna buku ni.. Nurse siap puji lg😂 x la jd belacan buku kita tu..

3y ago

Terima kasih bagi pandangan 💕❤️

Boleh guna sis.. Saya pun pakai nurse kk pun tahu kita jaga elok buku kita..

tgk ramai pkai .ok je .dia cover dekat kulit je..

kalau kt klinik ok je.. tp kt hospital dia akan buka...

3y ago

Terima kasih bagi pandangan 🌹