Berat korang skrg

Hai brp dah berat korang naik dr berat asal,, sy skrg 25 mnggu ++,, baru naik 1kg ada geng ke

12 Balas

Sama je la dgn sy sis, awl bukak buku pink 11w bb 48kg, pastu turun naik turun naik kg smpai la skrg 27w 49kg, sy xde alahan muntah2 pn dri awl preggy. Risau jgk awlnya pastu sy bt details scan pn size baby ssuai je dgn week. Sy jenis asal kurang mkn smpai pregnant nk masuk 3 tri pn kurang mkn jgk, perut je nmpk buncit xp bdn ngn muka memg xde beza dgn xpreggy. Alhamdulillah baby aktif stiap masa stakat ni, kita doa aje moga baby trlahir dgn sehat smpurna. Xprlu stress nk banding diri dgn org lain yg naik berkilo kilo. Jom kita prcaya dgn keajaiban Allah.

check baby semua okay ke sis .. takut baby xmembesar sbb berat naik sikit je .. sy dlu pregnant awal trimester byk trun, msuk trimester kedua dh start naik .. sis ni nk msuk 3rd trimester dh, xkn bru naik 1kg .. sy pulak risau 😅

3w ago

tu la klau baby okay alhamdulillah sis .. takut baby xmembesar

26 week.baru naik 1.6 fuhh.ok lah misi x complaint pun.scan baby pun ok Alhamdulillah

berat sy buka buku 46kg. skg 27w 56kg dh tp bdn mantain kuyush 😂😂

3w ago

samalh kita sis huhu

sy 3kg je skrg 28mggu ++.3 kali x naik kilo.nasib baik x kena jmpa pkar .

3w ago

yea klu x naik mmg x ok sbb klu mngandung msti kena naik berat badan nurse ckap.sy sblm raya 3 kli x naik nasib baik lepas raya naik 1kg.sy pun mkn bnyk jgk mngkin sbb penat kot sbb sy meniaga

Saya naik 3kg 🤣 tiap kali timbang cnfirm terkejut hahahaha

28 minggu 3 kilo je naik. And scan berat baby 1.05kg.

Skrg 26 weeks.. berat da naik 9kg 😂

Saya pun 25 minggu++ berat dh naik 9kg huhuhu

sy naik 2kilo lebih. alhamdulillah normal