makanan

Hai.. Bole ke makan pedas2 klo bby mc menyusu?.. Sa suka betul campur lada hitam dlm makanan(yg serbuk).. Klo x ada rasa mcm x sedap pula nak makan.. Baby sa dh 3bulan5hari.. Tlg komen dulu

1 Balas

Jika berpantang makan lada hitam tu bgus ja tapi elakkan selalu makan pedas takut susu badan cepat kering

5y ago

Oh.. Lada hitam bole c kering susu ..sa x tw pula. Nasib sis bg tau. Patut la sejak kblkangan ni air susu mcm kurang.. Nasib sa kuat minum air suam.. Anyway, thanks sis