Ectopic

Hai, baru semalam I buat operation ectopic 9 weeks(1st baby) , mereka keluar tuib kanan. nak Tanya sikit... I boleh mengandung lagi kan... Lepas berapa lama I boleh try untuk anak... Boleh ajar saya cara berpantang.... Really needs mummies advise n motivation words. I'm so down.. First time pregnant after 5 years marriage

5 Balas

Saya pon sama.. Dah buang tube kanan.. Makan je apa2 yg berkhasiat.. Peratusan untuk pregnant semula sama je.. Tapi elakkan mencuba pregnant semula dlm masa terdekat ya.. Pengalaman sendiri sebulan selepas buang sy pregnant semula.. Tapi tak bertahan.. Miscarriage 7 weeks.. Bagi rahim kita berehat dulu..

4y ago

Kalau nak lepas berapa bulan...